Zoeken

#MeetTheTeam


Ken jij het team achter Bouw Jouw Imperium al? Neen? Wel, het team bestaat momenteel uit twee personen: oprichtster en zaakvoerster Sofie Van Hooydonk en ik, jobstudente Elke Noelants. Oh ja, we mogen Golden Retriever Toby niet vergeten natuurlijk! Hij is altijd te vinden voor een knuffel (of likje) op kantoor.


Sinds enkele maanden help ik Sofie 1 à 2 keer per week met het creëren van content voor Bouw Jouw Imperium en de klanten van SMEC marketing.⁠ Ik schrijf regelmatig blogposts, schrijf mails voor e-mailmarketing, maak stories en creëer berichten op Instagram en Facebook. Ook post ik regelmatig berichten in de Facebookgroep ‘Meer klanten dan likes’. Dit is het een beetje in een notendop!


Hoe je mij het beste beschrijft? Een enthousiaste spring in’t veld met een enorme passie voor copywriting. Met mijn 98% aan extraversie ben ik heel sociaal en een echte teamplayer. Achter de schoolbanken van Karel de Grote Hogeschool volg ik de studie Marketing, wat ik énorm graag doe. In mijn vrije tijd kan je me vinden met een spannend boek in de hand of bij vrienden.


Zo, ik hoop dat je me een beetje beter hebt leren kennen :))

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven