©2018 by BouwJouwImperium. Proudly created with Wix.com

Instagram Content Creator Catalogus

November 12, 2019

"Euhhmm maar waar vind ik dan influencers?" is een vraag die me regelmatig gesteld wordt. Daarom roep ik graag ALLE content creators (of influencers, welk woord je ook het liefst gebruikt) van Vlaanderen op om je aan te melden voor de Instagram Content Creator Catalogus. Lees snel meer:

 

Voor bedrijven is het niet makkelijk om de juiste influencers te vinden die zij kunnen matchen aan hun bedrijf, hun visie en hun producten/diensten. In het Vlaamse Instagram Influencers-boek werd al een eerste aanzet gegeven door verschillende Vlaamse content creators per categorie op te sommen, naast de praktische leidraad over hoe samen te werken met influencers. Nu gaan we nog een stapje verder.

 

We gaan proberen om ALLE content creators uit Vlaanderen te bundelen in 1 grote catalogus. Daarvoor hebben we natuurlijk JULLIE hulp nodig! Roep dus al je content creator-vrienden op om zich ook aan te melden. Hoe meer content creators we namelijk samen krijgen, hoe waardevoller de catalogus voor bedrijven en hoe meer samenwerkingen eruit kunnen voortvloeien.

 

Wat zijn de voorwaarden om je aan te melden?

- Je moet in Vlaanderen wonen

- Je moet actief bezig zijn met Instagram (regelmatig posten, interactie met je volgers tonen, kwalitatieve foto's posten en aandacht besteden aan je overall feed)

 

That's it! Het aantal volgers maakt niet uit, de inhoud van je posts, engagement met je volgers en kwaliteit van je foto's daarentegen is wat telt!

 

Aanmelden voor de catalogus doe je HIER.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

WORKSHOP: Sociale Media voor Ondernemers

November 23, 2019

Instagram Content Creator Catalogus

November 12, 2019

Instastories tijdelijk bewaren (NIEUW!)

June 21, 2019

1/1
Please reload

Tags