©2018 by BouwJouwImperium. Proudly created with Wix.com

NIEUW op instagram: Horizontale video's op IGTV

May 25, 2019

Het is zover, eindelijk kan je op instagram ook gewoon horizontale video's opladen! Voordien konden er enkel verticale video's opgeladen worden. Het gebeurde al wel dat er horizontale video's in het verticale frame verschenen, maar als je je scherm dan draaide ging de video mee en je kon 'm nooit op fullscreen bekijken. Vervelend!

Na heel wat feedback van creators besloot Instagram het dus anders aan te pakken. Deze verandering is minstens even groot als hun beslissing in 2015 om niet enkel vierkante foto's toe te staan. Het maakt het mogelijk voor creators om bijvoorbeeld hun YouTube video's te crossposten op beide kanalen.

 

IGTV is net één jaar geworden en deze extra feature opent veel deuren, zowel op creatief vlak als op vlak van engagement. Naast de mogelijkheid om horizontale video's op te laden veranderde de lay-out van IGTV ook recent én werd het mogelijk om een 60-seconden preview van je IGTV op je feed te plaatsen.

 

Of deze nieuwe mogelijkheid het gebruik van IGTV zal verhogen, valt nog af te wachten.

 

Plaats jij video's op IGTV of bekijk je er?

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

WORKSHOP: Sociale Media voor Ondernemers

November 23, 2019

Instagram Content Creator Catalogus

November 12, 2019

Instastories tijdelijk bewaren (NIEUW!)

June 21, 2019

1/1
Please reload

Tags