©2018 by BouwJouwImperium. Proudly created with Wix.com

Meer volgers op instagram: 5 top tips!

September 21, 2018

Meer volgers op instagram wil zeggen: Meer bekendheid voor jouw merk én meer mogelijkheden!

Hier vind je 5 super goede tips terug om je aantal volgers op instagram te doen stijgen.

 

 

1. Wees interactief

Wees actief op instagram. Reageer bij anderen, geef likes, antwoord als iemand op jouw foto's reageert, ... Op deze manier zullen mensen jouw profiel blijven bezoeken en ook jou likes/reacties geven. 

Ga ook op zoek naar mensen die jou  nog niet volgen. Laat wat reacties en likes achter en sowieso dat zij bij jouw profiel ook een kijkje komen nemen!

 

2. Ontdek

Ontdek nieuwe profielen die soorgelijk zijn aan het jouwe. Zoek je niche en gelijkgezinden daarin. Ga in interactie met zo'n gelijksoortige profielen en ook hun volgers zullen jou dan ontdekken!

 

3. Wees consistent

Consistentie is heel erg belangrijk op instagram. Zorg ervoor dat je steeds op hetzelfde tijdstip post, met dezelfde frequentie. Bijvoorbeeld 1x per dag om 20u 's avonds. Zo zal instagram jouw foto' s aan meer van je volgers tonen én maak je meer kans om in de "ontdekkingsfeed" terecht te komen en nieuwe volgers aan te trekken

 

4. Kies een niche

Kies 1 specifiek onderwerp waar jij jouw hele account aan wijdt. Zo trek je mensen aan met dezelfde interesses en verlies je ook niemand door constant te switchen tussen jouw interesses/activiteiten.

 

5. Wees professioneel

Met professioneel zijn, doel ik vooral op het delen van kwaliteitsvolle content. Deel foto's en captions waar mensen iets aan hebben, die interessant zijn om naar te kijken! Ook moet je ervoor zorgen dat jouw foto's zelf van goede kwaliteit zijn. Dat wil zeggen: niet overbelicht, niet in een rommelige kamer poseren, ...

 

Download de foto hacks hier om nog meer tips te ontdekken omtrent mooie foto's maken!

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

WORKSHOP: Sociale Media voor Ondernemers

November 23, 2019

Instagram Content Creator Catalogus

November 12, 2019

Instastories tijdelijk bewaren (NIEUW!)

June 21, 2019

1/1
Please reload

Tags