©2018 by BouwJouwImperium. Proudly created with Wix.com

November 23, 2019

Sociale media wordt meer en meer een medium dat NIET mag ontbreken in je zaak. Een succesvolle sociale media strategie kan al snel voor heel wat extra omzet zorgen. Je bereikt veel meer mensen, krijgt meer naamsbekendheid én meer interesse van potentiële kopers. Maar h...

November 12, 2019

"Euhhmm maar waar vind ik dan influencers?" is een vraag die me regelmatig gesteld wordt. Daarom roep ik graag ALLE content creators (of influencers, welk woord je ook het liefst gebruikt) van Vlaanderen op om je aan te melden voor de Instagram Content Creator Catalogu...

June 21, 2019

Je kan je foto's genomen in de instagram app nu tijdelijk opslaan in een "recenten" map vooraleer je ze hoeft te publiceren!

May 25, 2019

Het is zover, eindelijk kan je op instagram ook gewoon horizontale video's opladen! Voordien konden er enkel verticale video's opgeladen worden. Het gebeurde al wel dat er horizontale video's in het verticale frame verschenen, maar als je je scherm dan draaide ging de...

March 14, 2019

5 manieren om meer volgers aan te trekken via jouw instagram stories! Allereerst kan je engagement boosten met polls en/of vragen. Maak je een story, klik dan op het stickertje bovenaan om verschillende stickers toe te voegen.

February 14, 2019

Gisteren schrokken er heel wat mensen omdat zij plots massa's volgers waren verloren. Hoe komt dat zo ineens? Deed instagram weer een sweep van inactieve accounts? Nee hoor, dit is waarom:

Instagram heeft te kampen met een "bug".  Het zou om een tijdelijk probleem gaan...

January 21, 2019

Wat is een influencer waard? Hoeveel betaal je een influencer bij een samenwerking? Hoeveel kan jij vragen als influencer? In deze blog lees je alles over de prijzen van influencers. Ook laten we enkele influencers aan het woord.

Soorten samenwerkingen

Niet alle samenwer...

January 18, 2019

Er wordt veel te weinig gesproken over de werkelijke hoogte van vergoedingen voor influencers én de verschillende mogelijkheden om hen te vergoeden. Daar maken we komaf mee! Hier alvast 5 manieren om influencers te vergoeden voor hun werk:

Ruildeal

Bij een ruildeal geef...

January 10, 2019

Content inplannen, foto's/video's editen met de leukste apps en zelfs stories personaliseer je volledig dankzij de apps in deze video. Welke is jouw favoriet?

 Heb je vragen omtrent instagram? Stel ze dan hieronder of op YouTube in de reacties. 

January 4, 2019

Waarom zou je hashtags gebruiken? Hoeveel kan je er gebruiken? Wat met de "shadowban"? Hoe zet je slim hashtags in? Dat kom je allemaal te weten in deze video. Veel kijkplezier!

Please reload

Our Recent Posts

WORKSHOP: Sociale Media voor Ondernemers

November 23, 2019

Instagram Content Creator Catalogus

November 12, 2019

Instastories tijdelijk bewaren (NIEUW!)

June 21, 2019

1/1
Please reload

Tags